Visuele reclame

Visuele reclame is de meest effectieve manier om reclame te maken. Mensen zijn namelijk visueel ingesteld en onthouden beelden sneller dan tekst. Daarom richten wij ons bij RoadAdvertising op visuele reclame waarmee u de aandacht van uw doelgroep trekt. 

 • interVisuele reclame in en rondom uw bedrijfspand 
 • Bestickeren en belettering van auto’s, vrachtwagens en busjes
 • Interieur en exterieur aanpassen met op maat gemaakte folie 

Visuele reclame in en rondom uw pand

Uw bedrijfspand en de bedrijfsauto’s waar uw medewerkers in rijden zijn de visitekaartjes van het bedrijf. Daarom bieden wij bij RoadAdvertising visuele reclame voor zowel uw bedrijfspand als wagenpark of bedrijfsauto. Op die manier kunt u de visuele reclame bij één partij houden en bent u in één keer voorzien. 

Visuele reclame bestaat uit een lichtbord of spandoek op de gevel van uw pand en bestickering en belettering op uw bedrijfsauto’s of vrachtwagens. Hiernaast maken wij interieurfolie voor in het interieur van uw pand en glasfolie ter bescherming. Met branding op deze folie is het ook mogelijk om uw bedrijf herkenbaar te maken voor het grote publiek. Kortom: bij RoadAdvertising kunt u alle kanten op.

Voordelen van visuele reclame

Met visuele reclame kunt u een zeer grote doelgroep bereiken. Met bestickering op uw bedrijfswagens is het mogelijk om per dag duizenden potentiële klanten te bereiken. Investeert u in visuele reclame in en rondom uw pand, dan maakt u een professionele en betrouwbare indruk op mensen die langs het pand lopen. 

Val op met bedrijfswagen bestickering

Bestickering en belettering van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in diverse ontwerpen, kleuren en maten. 

Reclame afgestemd op uw huisstijl

Trek uw huisstijl door in het interieur en exterieur van uw bedrijf en versterk uw merkidentiteit. 

Alles uit eigen huis

Wij verzorgen onze eigen productie en ontwerpen visuele reclame, afgestemd op uw verwachtingen. 

SI’BON erkend

Aangesloten bij SI’BON: de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

Wat andere zeggen over RoadAdvertising / Plakwerk B.V.

Athbi MohammedAthbi Mohammed
21:01 18 Jul 22
Snelle en professionele service
Gijs HoenGijs Hoen
14:22 25 Jan 22
Wat een relaxte jongens! En snel als de brandweer.En natuurlijk perfect gemaakt weer
Stephan CornwallStephan Cornwall
13:59 05 Jan 22
Al weer een nieuwe Oma Bobs bus bestickerd.Zoals al vele jaren wederom naar volle tevredenheid!Bedankt RoadAdvertising.
HirankHirank
13:57 30 Dec 21
RoadAdvertising heeft onze bedrijfsauto van reclame voorzien. Wij zijn enorm tevreden en ontvangen veel positieve reacties. Heel erg bedankt en in de toekomst komen wij zeker weer bij jullie!
Bjorn BakkerBjorn Bakker
10:31 24 Sep 20
Top bedrijf met goede kwaliteit eerlijke prijzen en service
js_loader

Neem contact op met RoadAdvertising

Visuele reclame is onmisbaar in elk bedrijf. Het zorgt ervoor dat u herkenbaar en betrouwbaar bent voor potentiële klanten. Bent u benieuwd naar hoe RoadAdvertising u kan helpen met verschillende soorten visuele reclame? Neem nu contact met ons op voor meer informatie.


  Garantie

  150

  Tevreden Klanten

  250

  Projecten Afgerond

  46

  Jaar Ervaring

  De geschiedenis van RoadAdvertising in vogelvlucht.

  Het begon in 1976 met de oprichting van RoadAdvertising in Huizen door John Möllenkamp, zijnde pionier in de wereld van belettering. Dat was de tijd van lithografie, zeefdruk en veel handwerk. Daar is in de loop der jaren de nodige verandering in gekomen door de opkomst van het digitale tijdperk.

  Nu kunnen we met fullcolor printers en snijplotters de allermooiste creaties maken. In 2009 was er de samensmelting met het bedrijf Plakwerk uit Amsterdam, waarmee we toen al vele jaren een innige samenwerking hadden. Na een aantal jaar 2 vestigingen te hebben gehad werd besloten het bedrijf onder te brengen in een nieuw pand op het Businesspark27 in Blaricum aan de A27. Vanuit deze centraal gelegen plek kunnen we klanten in het hele land bedienen.

  Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf