Bedrijfswagen bestickeren

Uw bedrijfswagen bestickeren is een goede manier om reclame te maken. Met een bestickerde bedrijfswagen wordt uw reclameboodschap dagelijks door duizenden mensen gezien. Een kostenefficiënte en effectieve manier van reclame maken! 

 • Laagdrempelige manier van reclame maken
 • Maakt uw bedrijfswagen herkenbaar 
 • Draagt bij aan het versterken van uw merk

Offerte aanvragen

Bedrijfswagen bestickeren met unieke ontwerpen

Met een ontwerp van RoadAdvertising weet u zeker dat uw bedrijfswagen een blijvende indruk achterlaat. De ontwerpen zijn uniek, afgestemd op uw huisstijl en zorgen ervoor dat uw bedrijfswagens opvallen. Het is mogelijk om het ontwerp door RoadAdvertising te laten maken, maar u kunt ook uw eigen ontwerp aanleveren. Zo zorgen wij samen voor een mooi resultaat.

Bij RoadAdvertising garanderen wij hoge kwaliteit. De bestickering op uw bedrijfswagen gaat bij goed onderhoud tot maar liefst 8 jaar mee. Het is bij RoadAdvertising mogelijk om een enkele bedrijfswagen te bestickeren, maar als u een heel wagenpark heeft dan kunt u ook bij ons terecht. 

Bedrijfswagen bestickeren door RoadAdvertising

Bedrijfswagen bestickeren? Om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten is het een goed idee om te investeren in opvallende reclame. Door uw bedrijfswagen te bestickeren trekt u de aandacht van potentiële klanten, die tijdens het rijden of parkeren kunnen zien wat de boodschap van uw bedrijf is. Zo maakt u op een laagdrempelige manier effectieve reclame. 

Bedrijfswagen bestickeren

Val op met bedrijfswagen bestickering

Bestickering van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in diverse ontwerpen en formaten. 

Afgestemd op uw huisstijl

Trek uw huisstijl door in de bestickering en versterk uw merkidentiteit. 

Alles uit eigen huis

Wij verzorgen onze eigen productie die wordt verwerkt door onze eigen professionele monteurs.

SI’BON erkend

Aangesloten bij SI’BON: de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

Wat andere zeggen over RoadAdvertising / Plakwerk B.V.

Athbi MohammedAthbi Mohammed
21:01 18 Jul 22
Snelle en professionele service
Gijs HoenGijs Hoen
14:22 25 Jan 22
Wat een relaxte jongens! En snel als de brandweer.En natuurlijk perfect gemaakt weer
Stephan CornwallStephan Cornwall
13:59 05 Jan 22
Al weer een nieuwe Oma Bobs bus bestickerd.Zoals al vele jaren wederom naar volle tevredenheid!Bedankt RoadAdvertising.
HirankHirank
13:57 30 Dec 21
RoadAdvertising heeft onze bedrijfsauto van reclame voorzien. Wij zijn enorm tevreden en ontvangen veel positieve reacties. Heel erg bedankt en in de toekomst komen wij zeker weer bij jullie!
Bjorn BakkerBjorn Bakker
10:31 24 Sep 20
Top bedrijf met goede kwaliteit eerlijke prijzen en service
js_loader

Neem contact op met RoadAdvertising

Met bedrijfswagen bestickeren krijgt u de kans om uw bedrijf op een laagdrempelige manier te introduceren aan een zeer brede doelgroep. Omdat er al bedrijfswagens beschikbaar zijn, hoeft u bovendien niet te investeren in een ruimte voor de reclame. Benieuwd naar wat ons team voor u kan betekenen? Neem contact op met RoadAdvertising


  Garantie

  150

  Tevreden Klanten

  250

  Projecten Afgerond

  46

  Jaar Ervaring

  De geschiedenis van RoadAdvertising in vogelvlucht.

  Het begon in 1976 met de oprichting van RoadAdvertising in Huizen door John Möllenkamp, zijnde pionier in de wereld van belettering. Dat was de tijd van lithografie, zeefdruk en veel handwerk. Daar is in de loop der jaren de nodige verandering in gekomen door de opkomst van het digitale tijdperk.

  Nu kunnen we met fullcolor printers en snijplotters de allermooiste creaties maken. In 2009 was er de samensmelting met het bedrijf Plakwerk uit Amsterdam, waarmee we toen al vele jaren een innige samenwerking hadden. Na een aantal jaar 2 vestigingen te hebben gehad werd besloten het bedrijf onder te brengen in een nieuw pand op het Businesspark27 in Blaricum aan de A27. Vanuit deze centraal gelegen plek kunnen we klanten in het hele land bedienen.

  Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf