Bedrijfswagen bestickeren

Uw bedrijfswagen bestickeren is een goede manier om reclame te maken. Met een bestickerde bedrijfswagen wordt uw reclameboodschap dagelijks door duizenden mensen gezien. Een kostenefficiënte en effectieve manier van reclame maken! 

 • Laagdrempelige manier van reclame maken
 • Maakt uw bedrijfswagen herkenbaar 
 • Draagt bij aan het versterken van uw merk
bedrijfswagen bestickeren

Unieke ontwerpen

Met een ontwerp van RoadAdvertising weet u zeker dat uw bedrijfswagen een blijvende indruk achterlaat. De ontwerpen zijn uniek, afgestemd op uw huisstijl en zorgen ervoor dat uw bedrijfswagens opvallen. Het is mogelijk om het ontwerp door RoadAdvertising te laten maken. Heeft u zelf al een ontwerp? Dan bestickeren wij uw bedrijfswagen met uw eigen ontwerp!

Bij RoadAdvertising garanderen wij hoge kwaliteit. De bestickering op uw bedrijfswagen gaat bij goed onderhoud tot maar liefst 8 jaar mee. Het is bij RoadAdvertising mogelijk om een enkele bedrijfswagen te bestickeren, maar als u een heel wagenpark heeft dan kunt u ook bij ons terecht. 

Bedrijfswagen bestickeren door RoadAdvertising

Bedrijfswagen bestickeren? Om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten is het een goed idee om te investeren in opvallende reclame. Door uw bedrijfswagen te bestickeren trekt u de aandacht van potentiële klanten, die tijdens het rijden of parkeren kunnen zien wat de boodschap van uw bedrijf is. Zo maakt u op een laagdrempelige manier effectieve reclame. 

Val op met bedrijfswagen bestickering

Bestickering van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in diverse ontwerpen en formaten. 

Afgestemd op uw huisstijl

Trek uw huisstijl door in de bestickering en versterk uw merkidentiteit. 

Alles uit eigen huis

Wij verzorgen onze eigen productie die wordt verwerkt door onze eigen professionele monteurs.

SI’BON erkend

Aangesloten bij SI’BON: de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

Neem contact op met RoadAdvertising

Met bedrijfswagen bestickeren krijgt u de kans om uw bedrijf op een laagdrempelige manier te introduceren aan een zeer brede doelgroep. Omdat er al bedrijfswagens beschikbaar zijn, hoeft u bovendien niet te investeren in een ruimte voor de reclame. Benieuwd naar wat ons team voor u kan betekenen? Neem contact op met RoadAdvertising

  Garantie

  1890

  Happy Client

  958

  Project Done

  873

  Awards Won

  25

  Experience Year

  De geschiedenis van RoadAdvertising in vogelvlucht.

  Het begon in 1976 met de oprichting van RoadAdvertising in Huizen door John Möllenkamp, zijnde pionier in de wereld van belettering. Dat was de tijd van lithografie, zeefdruk en veel handwerk. Daar is in de loop der jaren de nodige verandering in gekomen door de opkomst van het digitale tijdperk.

  Nu kunnen we met fullcolor printers en snijplotters de allermooiste creaties maken. In 2009 was er de samensmelting met het bedrijf Plakwerk uit Amsterdam, waarmee we toen al vele jaren een innige samenwerking hadden. Na een aantal jaar 2 vestigingen te hebben gehad werd besloten het bedrijf onder te brengen in een nieuw pand op het Businesspark27 in Blaricum aan de A27. Vanuit deze centraal gelegen plek kunnen we klanten in het hele land bedienen.

  Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf