Glasfolie door RoadAdvertising

Maakt het verschil

In de huidige tijd waarin duurzaamheid en hergebruik een belangrijke rol spelen, kan glasfolie het verschil maken. Het glas hoeft niet vervangen te worden , maar krijgt een upgrade door middel van de toepassing van folie.

Offerte aanvragen

Persoonlijk contact

Door persoonlijk contact kunnen wij u voor zien van een professioneel en gepast advies.

Alles in huis

Wij verzorgen onze eigen productie die wordt verwerkt door onze eigen professionele monteurs.

Sinds 1976 een begrip

Wij zijn al ruim 41 jaar specialist in de wereld van belletering en bestickering.

Erkend bedrijf

Aangesloten bij SI’BON, de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

We kunnen hier onderscheid maken in 3 categorieën: zonwerende folie, veiligheidsfolie en decoratieve glasfolie.

Zonwerende folie wordt toegepast als het te warm wordt in een ruimte of als er teveel schittering van het licht is. Naast dat het veel comfortabeler en koeler wordt in de ruimte, scheelt het ook aanzienlijk in de kosten voor airconditioning. En dat verdient zich dus terug. In principe geldt, hoe donkerder de tint en hoe meer spiegeling in de folie, des te groter het effect. Tegenwoordig zijn er ook hele mooie kleur-neutrale folies met weinig spiegeling die alsnog een warmtewering hebben van ca 45%.

Tegenwoordig zijn er ook hele mooie kleur-neutrale folies met weinig spiegeling die alsnog een warmtewering hebben van ca 45%. Een niet te onderschatten voordeel van deze glasfolies is de reductie van UV straling tot 99%. UV straling zorgt voor de verkleuring van meubilair of vloeren en dit negatieve effect kun je hiermee sterk verminderen. Veiligheidsfolie is er in diverse klasses, variërend van doorvalbeveiliging tot aan inbraakvertragende folie.

De voordelen op een rij:

    • Voorkomt doorvallen en glasscherven blijven bijeen. Dus minder verwondingen.
    • Werkt inbraakvertragend
    • UV werend dus minder verkleuring

Toepassing: winkels, juweliers, scholen, kinderopvang, politiebureaus, kantoren, publieke gebouwen

Decoratieve glasfolies zijn er in vele soorten en maten. De meest gebruikte variant is matglas-folie die zorgt voor meer privacy en heeft een strakke moderne uitstraling. Hierbij is het ook mogelijk om logo’s of huisstijlelementen in de folie te verwerken . Verder kunnen ook transparante folies bedrukt worden, waardoor er (je) prachtige effecten of afbeeldingen op het glas ontstaan.

Een duurzame toepassing met PVC-vrije folie of een gerecyclede folie behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Zonwerend

Zonwerende folie is er in vele soorten, gradaties en tinten. Van zakelijke uitstraling (hoge spiegeling en donkere tint) tot meer in de huiselijke sfeer (lage spiegeling en zachtere tint).
Zonwerende folie biedt voornamelijk warmtewering, UV wering (vertraging verkleuringsproces interieur) en reductie van direct zonlicht, maar ook inkijkbeperking en niet in de laatste plaats een verlaging van energiekosten doordat de temperatuur enkele graden verlaagd wordt in de zomer.

Veiligheid

Veiligheidsfolie biedt protectie tegen doorval en voorkomt bij glasbreuk verspreiding van scherven. De zwaardere varianten van veiligheidsfolie bieden tevens een inbraakvertragende eigenschap.

Is UV-reductie uw doelstelling, om verkleuring van objecten achter het glas te minimaliseren, dan kan gesteld worden dat met toepassing van beide folie-soorten de hoogst mogelijke reductie wordt behaald.

Glasfolie Terschelling

Wordt het bij u in huis ook te warm in de zomer en verkleuren uw gordijnen en meubels ook veel te snel? Dan kunt u overwegen om de ramen te laten voorzien van zonwerende folie. De effecten hiervan zijn warmtewering, zonwering, uv-wering, inkijkwering. Dit resulteert in meer comfort en uiteindelijk ook in energiebesparing. Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben connecties op Terschelling en zullen af en toe aanwezig zijn om gecombineerde opdrachten uit te voeren.
Glasfolie terschelling

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u een offerte aanvragen? Of heeft u vragen over het bestickeren van uw auto of wagenpark? Kunnen wij u van dienst zijn met indoor of outdoor signing? RoadAdvertising helpt u graag verder.

Offerte aanvragen

Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf