Glasfolie

Zonwerend

Zonwerende folie is er in vele soorten, gradaties en tinten. Van zakelijke uitstraling (hoge spiegeling en donkere tint) tot meer in de huiselijke sfeer (lage spiegeling en zachtere tint).
Zonwerende folie biedt voornamelijk warmtewering, UV wering (vertraging verkleuringsproces interieur) en reductie van direct zonlicht, maar ook inkijkbeperking en niet in de laatste plaats een verlaging van energiekosten doordat de temperatuur enkele graden verlaagd wordt in de zomer.

Visuele reclame
in en rondom uw pand

Uw bedrijfspand en de bedrijfsauto’s waar uw medewerkers in rijden zijn de visitekaartjes van het bedrijf. Daarom bieden wij bij RoadAdvertising visuele reclame voor zowel uw bedrijfspand als wagenpark of bedrijfsauto. Op die manier kunt u de visuele reclame bij één partij houden en bent u in één keer voorzien.

Visuele reclame bestaat uit een lichtbord of spandoek op de gevel van uw pand en bestickering en belettering op uw bedrijfsauto’s of vrachtwagens. Hiernaast maken wij interieurfolie voor in het interieur van uw pand en glasfolie ter bescherming én herkenbaarheid via de ramen van uw bedrijf. Kortom: bij RoadAdvertising kunt u alle kanten op.

Glasfolie door RoadAdvertising

Maakt het verschil

In de huidige tijd waarin duurzaamheid en hergebruik een belangrijke rol spelen, kan glasfolie het verschil maken. Het glas hoeft niet vervangen te worden , maar krijgt een upgrade door middel van de toepassing van folie.

Offerte aanvragen

Persoonlijk contact

Door persoonlijk contact kunnen wij u voor zien van een professioneel en gepast advies.

Alles in huis

Wij verzorgen onze eigen productie die wordt verwerkt door onze eigen professionele monteurs.

Sinds 1976 een begrip

Wij zijn al ruim 41 jaar specialist in de wereld van belletering en bestickering.

Erkend bedrijf

Aangesloten bij SI’BON, de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

We kunnen hier onderscheid maken in 3 categorieën: zonwerende folie, veiligheidsfolie en decoratieve glasfolie.

Zonwerende folie wordt toegepast als het te warm wordt in een ruimte of als er teveel schittering van het licht is. Naast dat het veel comfortabeler en koeler wordt in de ruimte, scheelt het ook aanzienlijk in de kosten voor airconditioning. En dat verdient zich dus terug. In principe geldt, hoe donkerder de tint en hoe meer spiegeling in de folie, des te groter het effect. Tegenwoordig zijn er ook hele mooie kleur-neutrale folies met weinig spiegeling die alsnog een warmtewering hebben van ca 45%.

Tegenwoordig zijn er ook hele mooie kleur-neutrale folies met weinig spiegeling die alsnog een warmtewering hebben van ca 45%. Een niet te onderschatten voordeel van deze glasfolies is de reductie van UV straling tot 99%. UV straling zorgt voor de verkleuring van meubilair of vloeren en dit negatieve effect kun je hiermee sterk verminderen. Veiligheidsfolie is er in diverse klasses, variërend van doorvalbeveiliging tot aan inbraakvertragende folie.

De voordelen op een rij:

  • Voorkomt doorvallen en glasscherven blijven bijeen. Dus minder verwondingen.
  • Werkt inbraakvertragend
  • UV werend dus minder verkleuring

Toepassing: winkels, juweliers, scholen, kinderopvang, politiebureaus, kantoren, publieke gebouwen

Decoratieve glasfolies zijn er in vele soorten en maten. De meest gebruikte variant is matglas-folie die zorgt voor meer privacy en heeft een strakke moderne uitstraling. Hierbij is het ook mogelijk om logo’s of huisstijlelementen in de folie te verwerken . Verder kunnen ook transparante folies bedrukt worden, waardoor er (je) prachtige effecten of afbeeldingen op het glas ontstaan.

Een duurzame toepassing met PVC-vrije folie of een gerecyclede folie behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Veiligheid

Veiligheidsfolie biedt protectie tegen doorval en voorkomt bij glasbreuk verspreiding van scherven. De zwaardere varianten van veiligheidsfolie bieden tevens een inbraakvertragende eigenschap.

Is UV-reductie uw doelstelling, om verkleuring van objecten achter het glas te minimaliseren, dan kan gesteld worden dat met toepassing van beide folie-soorten de hoogst mogelijke reductie wordt behaald.

Glasfolie Terschelling

Wordt het bij u in huis ook te warm in de zomer en verkleuren uw gordijnen en meubels ook veel te snel? Dan kunt u overwegen om de ramen te laten voorzien van zonwerende folie. De effecten hiervan zijn warmtewering, zonwering, uv-wering, inkijkwering. Dit resulteert in meer comfort en uiteindelijk ook in energiebesparing. Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben connecties op Terschelling en zullen af en toe aanwezig zijn om gecombineerde opdrachten uit te voeren.
Glasfolie terschelling

Wat andere zeggen over RoadAdvertising / Plakwerk B.V.

Athbi MohammedAthbi Mohammed
21:01 18 Jul 22
Snelle en professionele service
Gijs HoenGijs Hoen
14:22 25 Jan 22
Wat een relaxte jongens! En snel als de brandweer.En natuurlijk perfect gemaakt weer
Stephan CornwallStephan Cornwall
13:59 05 Jan 22
Al weer een nieuwe Oma Bobs bus bestickerd.Zoals al vele jaren wederom naar volle tevredenheid!Bedankt RoadAdvertising.
HirankHirank
13:57 30 Dec 21
RoadAdvertising heeft onze bedrijfsauto van reclame voorzien. Wij zijn enorm tevreden en ontvangen veel positieve reacties. Heel erg bedankt en in de toekomst komen wij zeker weer bij jullie!
Bjorn BakkerBjorn Bakker
10:31 24 Sep 20
Top bedrijf met goede kwaliteit eerlijke prijzen en service
js_loader

Neem contact op met RoadAdvertising

Visuele reclame is onmisbaar in elk bedrijf. Het zorgt ervoor dat u herkenbaar en betrouwbaar overkomt op potentiële klanten. Bent u benieuwd naar hoe RoadAdvertising u kan helpen met verschillende soorten visuele reclame? Neem nu contact met ons op voor meer informatie.


  Garantie

  150

  Tevreden klanten

  250

  Projecten afgerond

  46

  Jaar ervaring

  De geschiedenis van RoadAdvertising in vogelvlucht.

  Het begon in 1976 met de oprichting van RoadAdvertising in Huizen door John Möllenkamp, zijnde pionier in de wereld van belettering. Dat was de tijd van lithografie, zeefdruk en veel handwerk. Daar is in de loop der jaren de nodige verandering in gekomen door de opkomst van het digitale tijdperk.

  Nu kunnen we met fullcolor printers en snijplotters de allermooiste creaties maken. In 2009 was er de samensmelting met het bedrijf Plakwerk uit Amsterdam, waarmee we toen al vele jaren een innige samenwerking hadden. Na een aantal jaar 2 vestigingen te hebben gehad werd besloten het bedrijf onder te brengen in een nieuw pand op het Businesspark27 in Blaricum aan de A27. Vanuit deze centraal gelegen plek kunnen we klanten in het hele land bedienen.

  Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf