Interieurfolie door RoadAdvertising

Speciale folies

Met als doel het restylen of renoveren van interieurobjecten zijn speciale folies ontwikkeld. Met een relatief eenvoudig ingreep kunt u de uitstraling van uw kantoor, instelling , winkel of particulier woonhuis veranderen, zonder dure objecten te hoeven vervangen. Wanden, kasten, balies, deuren, liften en bureaus; mits de ondergrond door ons als geschikt wordt gekwalificeerd, zijn zaken als deze te voorzien van een nieuwe look. Hiervoor maken wij gebruik van folies van 3M, LG en Bodaq, in een zeer breed scala aan dessins.

Offerte aanvragen

Persoonlijk contact

Door persoonlijk contact kunnen wij u voor zien van een professioneel en gepast advies.

Alles in huis

Wij verzorgen onze eigen productie die wordt verwerkt door onze eigen professionele monteurs.

Sinds 1976 een begrip

Wij zijn al ruim 41 jaar specialist in de wereld van belletering en bestickering.

Erkend bedrijf

Aangesloten bij SI’BON, de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

Interieurfolie is hot!

Je hoeft geen nieuw bureau of kast te kopen als je genoeg hebt van de kleur. Je tovert je keuken of kasten om tot ‘nieuw’ door ze een geheel andere look te geven. Het aanbod in kleuren en motieven is zeer groot. Ben je je beige bureau zat, kies dan voor een mooi ‘eiken’ dessin of een prachtige effen kleur.

Het kan allemaal. En last but not least het misschien wel belangrijkste aspect, de duurzaamheid. Het object krijgt een 2e leven!
We hebben boeken met alle kleurstalen. Dus onder het genot van een kop koffie kunnen we alle mogelijkheden bespreken.

Unieke designs

Tevens kunnen wij muren, meubels en eventueel ramen een nieuwe uitstraling geven met unieke gepersonaliseerde designs. Het eigen design wordt in full colour geprint op het voor de betreffende ondergrond geschikte folie-materiaal. Is een wand bijvoorbeeld totaal ongeschikt voor beplakking vanwege te ruwe ondergrond of een technisch slechte staat, dan kunnen wij u de mogelijkheid bieden een frame te monteren langs de contouren van de wand, waarin een in full colour bedrukt textieldoek wordt gespannen.

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u een offerte aanvragen? Of heeft u vragen over het bestickeren van uw auto of wagenpark? Kunnen wij u van dienst zijn met indoor of outdoor signing? RoadAdvertising helpt u graag verder.

Offerte aanvragen

Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf