Interieurfolie

Unieke designs

Tevens kunnen wij muren, meubels en eventueel ramen een nieuwe uitstraling geven met unieke gepersonaliseerde designs. Het eigen design wordt in full colour geprint op het voor de betreffende ondergrond geschikte folie-materiaal. Is een wand bijvoorbeeld totaal ongeschikt voor beplakking vanwege te ruwe ondergrond of een technisch slechte staat, dan kunnen wij u de mogelijkheid bieden een frame te monteren langs de contouren van de wand, waarin een in full colour bedrukt textieldoek wordt gespannen.

Visuele reclame
in en rondom uw pand

Uw bedrijfspand en de bedrijfsauto’s waar uw medewerkers in rijden zijn de visitekaartjes van het bedrijf. Daarom bieden wij bij RoadAdvertising visuele reclame voor zowel uw bedrijfspand als wagenpark of bedrijfsauto. Op die manier kunt u de visuele reclame bij één partij houden en bent u in één keer voorzien.

Visuele reclame bestaat uit een lichtbord of spandoek op de gevel van uw pand en bestickering en belettering op uw bedrijfsauto’s of vrachtwagens. Hiernaast maken wij interieurfolie voor in het interieur van uw pand en glasfolie ter bescherming én herkenbaarheid via de ramen van uw bedrijf. Kortom: bij RoadAdvertising kunt u alle kanten op.

Interieurfolie door
RoadAdvertising

Speciale folies

Met als doel het restylen of renoveren van interieurobjecten zijn speciale folies ontwikkeld. Met een relatief eenvoudig ingreep kunt u de uitstraling van uw kantoor, instelling , winkel of particulier woonhuis veranderen, zonder dure objecten te hoeven vervangen. Wanden, kasten, balies, deuren, liften en bureaus; mits de ondergrond door ons als geschikt wordt gekwalificeerd, zijn zaken als deze te voorzien van een nieuwe look. Hiervoor maken wij gebruik van folies van 3M, LG en Bodaq, in een zeer breed scala aan dessins.

Offerte aanvragen

Persoonlijk contact

Door persoonlijk contact kunnen wij u voor zien van een professioneel en gepast advies.

Alles in huis

Wij verzorgen onze eigen productie die wordt verwerkt door onze eigen professionele monteurs.

Sinds 1976 een begrip

Wij zijn al ruim 41 jaar specialist in de wereld van belletering en bestickering.

Erkend bedrijf

Aangesloten bij SI’BON, de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

Interieurfolie is hot!

Je hoeft geen nieuw bureau of kast te kopen als je genoeg hebt van de kleur. Je tovert je keuken of kasten om tot ‘nieuw’ door ze een geheel andere look te geven. Het aanbod in kleuren en motieven is zeer groot. Ben je je beige bureau zat, kies dan voor een mooi ‘eiken’ dessin of een prachtige effen kleur.

Het kan allemaal. En last but not least het misschien wel belangrijkste aspect, de duurzaamheid. Het object krijgt een 2e leven!
We hebben boeken met alle kleurstalen. Dus onder het genot van een kop koffie kunnen we alle mogelijkheden bespreken.

Wat andere zeggen over RoadAdvertising / Plakwerk B.V.

Athbi MohammedAthbi Mohammed
21:01 18 Jul 22
Snelle en professionele service
Gijs HoenGijs Hoen
14:22 25 Jan 22
Wat een relaxte jongens! En snel als de brandweer.En natuurlijk perfect gemaakt weer
Stephan CornwallStephan Cornwall
13:59 05 Jan 22
Al weer een nieuwe Oma Bobs bus bestickerd.Zoals al vele jaren wederom naar volle tevredenheid!Bedankt RoadAdvertising.
HirankHirank
13:57 30 Dec 21
RoadAdvertising heeft onze bedrijfsauto van reclame voorzien. Wij zijn enorm tevreden en ontvangen veel positieve reacties. Heel erg bedankt en in de toekomst komen wij zeker weer bij jullie!
Bjorn BakkerBjorn Bakker
10:31 24 Sep 20
Top bedrijf met goede kwaliteit eerlijke prijzen en service
js_loader

Neem contact op met RoadAdvertising

Visuele reclame is onmisbaar in elk bedrijf. Het zorgt ervoor dat u herkenbaar en betrouwbaar overkomt op potentiële klanten. Bent u benieuwd naar hoe RoadAdvertising u kan helpen met verschillende soorten visuele reclame? Neem nu contact met ons op voor meer informatie. 


  Garantie

  150

  Tevreden klanten

  250

  Projecten afgerond

  46

  Jaar ervaring

  De geschiedenis van RoadAdvertising in vogelvlucht.

  Het begon in 1976 met de oprichting van RoadAdvertising in Huizen door John Möllenkamp, zijnde pionier in de wereld van belettering. Dat was de tijd van lithografie, zeefdruk en veel handwerk. Daar is in de loop der jaren de nodige verandering in gekomen door de opkomst van het digitale tijdperk.

  Nu kunnen we met fullcolor printers en snijplotters de allermooiste creaties maken. In 2009 was er de samensmelting met het bedrijf Plakwerk uit Amsterdam, waarmee we toen al vele jaren een innige samenwerking hadden. Na een aantal jaar 2 vestigingen te hebben gehad werd besloten het bedrijf onder te brengen in een nieuw pand op het Businesspark27 in Blaricum aan de A27. Vanuit deze centraal gelegen plek kunnen we klanten in het hele land bedienen.

  Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf