Laat naar je kijken!

RoadAdvertising is specialist in voertuigbelettering en voertuigbestickering. Wij begeleiden u graag bij het hele traject waarin wij staan voor perfectie en kwaliteit. Bovendien produceren we alles in eigen huis, waardoor hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd is én we snel kunnen reageren. Kortom: Met de voertuigbelettering van RoadAdvertising creëert u een bewegend visitekaartje waar gerust naar gekeken mag worden!

Visuele reclame
in en rondom uw pand

Uw bedrijfspand en de bedrijfsauto’s waar uw medewerkers in rijden zijn de visitekaartjes van het bedrijf. Daarom bieden wij bij RoadAdvertising visuele reclame voor zowel uw bedrijfspand als wagenpark of bedrijfsauto. Op die manier kunt u de visuele reclame bij één partij houden en bent u in één keer voorzien.

Visuele reclame bestaat uit een lichtbord of spandoek op de gevel van uw pand en bestickering en belettering op uw bedrijfsauto’s of vrachtwagens. Hiernaast maken wij interieurfolie voor in het interieur van uw pand en glasfolie ter bescherming én herkenbaarheid via de ramen van uw bedrijf. Kortom: bij RoadAdvertising kunt u alle kanten op.

Voertuigbelettering door RoadAdvertising

Perfecte kwaliteit

Voertuigbestickering is dé manier om voertuigen een herkenbare en professionele uitstraling te geven. Op een effectieve en voordelige manier geeft u zo uw personenauto, bestelbus, uw complete vrachtwagenpark of andere voertuigen die een boodschap behoeven, heel veel aandacht. Belangrijk is dat naast deze zichtbaarheid, de belettering op uw voertuig van perfecte kwaliteit is en dat deze professioneel wordt gemonteerd.

Offerte aanvragen

Persoonlijk contact

Door persoonlijk contact kunnen wij u voor zien van een professioneel en gepast advies.

Alles in huis

Wij verzorgen onze eigen productie die wordt verwerkt door onze eigen professionele monteurs.

Sinds 1976 een begrip

Wij zijn al ruim 41 jaar specialist in de wereld van belletering en bestickering.

Erkend bedrijf

Aangesloten bij SI’BON, de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

Voertuigbestickering is de verzamelnaam voor autobelettering, busbestickering en vrachtwagenbestickering. Het kan gaan om een enkel voertuig of om een geheel wagenpark, in dat laatste geval spreken we van Fleetmarking.

Het bestickeren van uw bedrijfswagens is de ideale manier van reclame maken. Het is uiterst effectief en relatief goedkoop. Uw bedrijfsnaam of campagneboodschap wordt duizenden keren per dag gezien in uw werkgebied of op de snelwegen. En dat blijft hangen!

Wilt u advies over de mogelijkheden, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om een groot wagenpark of een enkele bedrijfsbus, wij zetten ons maximaal in. Ons streven naar perfectie doet daar niet aan af.

Wat andere zeggen over RoadAdvertising / Plakwerk B.V.

Athbi MohammedAthbi Mohammed
21:01 18 Jul 22
Snelle en professionele service
Gijs HoenGijs Hoen
14:22 25 Jan 22
Wat een relaxte jongens! En snel als de brandweer.En natuurlijk perfect gemaakt weer
Stephan CornwallStephan Cornwall
13:59 05 Jan 22
Al weer een nieuwe Oma Bobs bus bestickerd.Zoals al vele jaren wederom naar volle tevredenheid!Bedankt RoadAdvertising.
HirankHirank
13:57 30 Dec 21
RoadAdvertising heeft onze bedrijfsauto van reclame voorzien. Wij zijn enorm tevreden en ontvangen veel positieve reacties. Heel erg bedankt en in de toekomst komen wij zeker weer bij jullie!
Bjorn BakkerBjorn Bakker
10:31 24 Sep 20
Top bedrijf met goede kwaliteit eerlijke prijzen en service
js_loader

Neem contact op met RoadAdvertising

Visuele reclame is onmisbaar in elk bedrijf. Het zorgt ervoor dat u herkenbaar en betrouwbaar overkomt op potentiële klanten. Bent u benieuwd naar hoe RoadAdvertising u kan helpen met verschillende soorten visuele reclame? Neem nu contact met ons op voor meer informatie. 


  Garantie

  150

  Tevreden klanten

  250

  Projecten afgerond

  46

  Jaar ervaring

  De geschiedenis van RoadAdvertising in vogelvlucht.

  Het begon in 1976 met de oprichting van RoadAdvertising in Huizen door John Möllenkamp, zijnde pionier in de wereld van belettering. Dat was de tijd van lithografie, zeefdruk en veel handwerk. Daar is in de loop der jaren de nodige verandering in gekomen door de opkomst van het digitale tijdperk.

  Nu kunnen we met fullcolor printers en snijplotters de allermooiste creaties maken. In 2009 was er de samensmelting met het bedrijf Plakwerk uit Amsterdam, waarmee we toen al vele jaren een innige samenwerking hadden. Na een aantal jaar 2 vestigingen te hebben gehad werd besloten het bedrijf onder te brengen in een nieuw pand op het Businesspark27 in Blaricum aan de A27. Vanuit deze centraal gelegen plek kunnen we klanten in het hele land bedienen.

  Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf