Belettering vrachtwagen

RoadAdvertising is een buitenreclame bedrijf dat verschillende advertentiemogelijkheden biedt. Wij zijn gespecialiseerd in het beletteren van vrachtwagens, waardoor uw boodschap op een laagdrempelige manier op uw doelgroep wordt overgebracht.

 • Belettering vrachtwagen van elk formaat 
 • Belettering van de hoogste kwaliteit 
 • Vergroot uw naamsbekendheid 

Offerte aanvragen

Waarom belettering op uw vrachtwagen werkt

Één van de meest gebruikte reclamemethodes is vrachtwagen belettering. Reizen uw medewerkers regelmatig door het hele land met de vrachtwagen, dan bereikt u een enorm brede doelgroep met vrachtwagen belettering. Het is een relatief goedkope manier van reclame maken, omdat één investering ervoor zorgt dat uw boodschap door het hele land gezien wordt.

Belettering op de vrachtwagen is bovendien een laagdrempelige manier van reclame maken. Ons advies is om voor een korte, simpele en duidelijke tekst te kiezen, omdat mensen tijdens het rijden geen lange boodschappen kunnen lezen. U kunt de vrachtwagens hiernaast voorzien van de huisstijl en het logo. RoadAdvertising is hét adres voor het beletteren en bestickeren van enkele vrachtwagens en wagenparken. 

Kenmerken en voordelen

De mogelijkheden bij het beletteren van uw vrachtwagen zijn enorm. Wij gebruiken folie dat na het printen, uitdampen en lamineren op de vrachtwagen wordt geïnstalleerd. De folie is van uitstekende kwaliteit, blijft jarenlang mooi en kan in allerlei vormen, kleuren en formaten aangebracht worden. Hierdoor kunnen vrachtwagens van verschillende formaten beletterd worden door RoadAdvertising

Bekendheid op grote schaal

Belettering op uw vrachtwagen maakt u bedrijf op een landelijke schaal bekend.

Alles in huis voor vrachtwagen belettering

Wij verzorgen onze eigen productie die wordt verwerkt door onze eigen ervaren monteurs.

Specialist sinds 1976

RoadAdvertising is al decennialang specialist op het gebied van belettering en bestickering.

SI’BON erkend

Aangesloten bij SI’BON: de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

Wat andere zeggen over RoadAdvertising / Plakwerk B.V.

Athbi MohammedAthbi Mohammed
21:01 18 Jul 22
Snelle en professionele service
Gijs HoenGijs Hoen
14:22 25 Jan 22
Wat een relaxte jongens! En snel als de brandweer.En natuurlijk perfect gemaakt weer
Stephan CornwallStephan Cornwall
13:59 05 Jan 22
Al weer een nieuwe Oma Bobs bus bestickerd.Zoals al vele jaren wederom naar volle tevredenheid!Bedankt RoadAdvertising.
HirankHirank
13:57 30 Dec 21
RoadAdvertising heeft onze bedrijfsauto van reclame voorzien. Wij zijn enorm tevreden en ontvangen veel positieve reacties. Heel erg bedankt en in de toekomst komen wij zeker weer bij jullie!
Bjorn BakkerBjorn Bakker
10:31 24 Sep 20
Top bedrijf met goede kwaliteit eerlijke prijzen en service
js_loader

Neem contact op met RoadAdvertising

Wilt u de huidige reclamecampagnes uitbreiden met vrachtwagen belettering? Maak nu een afspraak met één van onze specialisten en ontvang op maat gemaakt advies over de beste manier van belettering voor uw bedrijf. Zo zorgen wij samen voor een effectief design dat rendementen oplevert. 


  Garantie

  150

  Tevreden Klanten

  250

  Projecten Afgerond

  25

  Jaar Ervaring

  De geschiedenis van RoadAdvertising in vogelvlucht.

  Het begon in 1976 met de oprichting van RoadAdvertising in Huizen door John Möllenkamp, zijnde pionier in de wereld van belettering. Dat was de tijd van lithografie, zeefdruk en veel handwerk. Daar is in de loop der jaren de nodige verandering in gekomen door de opkomst van het digitale tijdperk.

  Nu kunnen we met fullcolor printers en snijplotters de allermooiste creaties maken. In 2009 was er de samensmelting met het bedrijf Plakwerk uit Amsterdam, waarmee we toen al vele jaren een innige samenwerking hadden. Na een aantal jaar 2 vestigingen te hebben gehad werd besloten het bedrijf onder te brengen in een nieuw pand op het Businesspark27 in Blaricum aan de A27. Vanuit deze centraal gelegen plek kunnen we klanten in het hele land bedienen.

  Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf