Autobelettering

Autobelettering is een slimme manier om een boodschap via de auto over te brengen op een zeer brede doelgroep. Elke keer dat u de weg op gaat, wordt uw boodschap door duizenden potentiële klanten gezien. Zo werkt u op een kostenefficiënte manier aan uw merkidentiteit.  

 • Herkenbaar de weg op
 • Autobelettering van de hoogste kwaliteit 
 • Voor particulieren en bedrijven
Autobelettering door RoadAdvertising

Autobelettering als marketingtool

Autobelettering is een zeer effectieve marketingtool die door veel bedrijven wordt gebruikt om hun producten en diensten te promoten. Autobelettering raakt nooit uit de mode en kan op elke auto, vrachtwagen of bus gebruikt worden. Autobelettering is een betaalbare vorm van reclame dan andere methoden zoals tv-commercials en billboards.

Het beletteringsproces van de auto begint met de ontwerpfase. In deze fase voorziet u ons van de gewenste tekst en eventuele andere branding die op het voertuig aangebracht moeten worden. De ontwerper zal vervolgens een mock-up maken die laat zien hoe de auto eruit zal zien met de toegepaste ontwerpen. Zodra deze ontwerpfase is voltooid, gaat het naar de productie waar alles van printen tot installatie plaatsvindt.

Kenmerken en voordelen

Bij RoadAdvertising kunt u rekenen op specialisten in voertuigbelettering. Wij produceren autobelettering in eigen huis, waardoor wij snel kunnen reageren én de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Met de voertuigbelettering van RoadAdvertising creëert u een bewegend visitekaartje waarmee het eenvoudiger is om uw merk op landelijke schaal bekendheid te geven. 

Meer naamsbekendheid

Autobelettering levert u snel meer naamsbekendheid op in uw buurt en ver daarbuiten.

Alles in huis voor autobelettering

Wij verzorgen onze eigen productie die wordt verwerkt door onze eigen vakkundige monteurs.

Specialist sinds 1976

RoadAdvertising is al decennialang specialist op het gebied van belettering en bestickering.

SI’BON erkend

Aangesloten bij SI’BON: de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

Neem contact op met RoadAdvertising

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek worden auto’s met autobelettering per maand door gemiddeld 150.000 mensen gezien. Dat zijn 150.000 potentiële nieuwe klanten! Een kostenefficiënte en laagdrempelige manier om uw merk, naam of boodschap naar buiten te brengen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over autobelettering. 

  Garantie

  1890

  Happy Client

  958

  Project Done

  873

  Awards Won

  25

  Experience Year

  De geschiedenis van RoadAdvertising in vogelvlucht.

  Het begon in 1976 met de oprichting van RoadAdvertising in Huizen door John Möllenkamp, zijnde pionier in de wereld van belettering. Dat was de tijd van lithografie, zeefdruk en veel handwerk. Daar is in de loop der jaren de nodige verandering in gekomen door de opkomst van het digitale tijdperk.

  Nu kunnen we met fullcolor printers en snijplotters de allermooiste creaties maken. In 2009 was er de samensmelting met het bedrijf Plakwerk uit Amsterdam, waarmee we toen al vele jaren een innige samenwerking hadden. Na een aantal jaar 2 vestigingen te hebben gehad werd besloten het bedrijf onder te brengen in een nieuw pand op het Businesspark27 in Blaricum aan de A27. Vanuit deze centraal gelegen plek kunnen we klanten in het hele land bedienen.

  Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf