Autobelettering

Autobelettering is een slimme manier om een boodschap via de bedrijfsauto over te brengen op een zeer brede doelgroep. Elke keer dat u de weg op gaat, wordt uw boodschap door duizenden potentiële klanten gezien. Zo werkt u op een kostenefficiënte manier aan uw merkidentiteit.

 

 • Herkenbaar de weg op
 • Autobelettering van de hoogste kwaliteit 
 • Voor particulieren en bedrijven

Offerte aanvragen

Autobelettering als marketingtool

Autobelettering is een zeer effectieve marketingtool die door veel bedrijven gebruikt wordt om hun producten en diensten te promoten. Autobelettering raakt nooit uit de mode en kan op elke auto, vrachtwagen of bus geïnstalleerd worden. Autobelettering is een betaalbare vorm van reclame in vergelijking met methoden zoals tv-commercials en billboards.

Het beletteringsproces van de auto begint met de ontwerpfase. In deze fase voorziet u ons van de gewenste tekst en eventuele andere branding die op het voertuig aangebracht moeten worden. De ontwerper zal vervolgens een mock-up maken die het eindresultaat visueel maakt. Zodra de ontwerpfase achter de rug is, gaat het ontwerp naar de productie.

Kenmerken en voordelen

Bij RoadAdvertising kunt u rekenen op specialisten in voertuigbelettering. Wij produceren autobelettering in eigen huis, waardoor wij snel kunnen schakelen én de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Met de voertuigbelettering van RoadAdvertising creëert u een bewegend visitekaartje waarmee het eenvoudiger is om uw merk op landelijke schaal bekendheid te geven. Elke keer dat uw voertuigen de weg op gaan, zien duizenden bestuurders de reclame!

Meer naamsbekendheid

Autobelettering levert u snel meer naamsbekendheid op in uw buurt en ver daarbuiten.

Alles in huis voor autobelettering

Wij verzorgen onze eigen productie die wordt verwerkt door onze eigen vakkundige monteurs.

Specialist sinds 1976

RoadAdvertising is al decennialang specialist op het gebied van belettering en bestickering.

SI’BON erkend

Aangesloten bij SI’BON: de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

Wat andere zeggen over RoadAdvertising / Plakwerk B.V.

Athbi MohammedAthbi Mohammed
21:01 18 Jul 22
Snelle en professionele service
Gijs HoenGijs Hoen
14:22 25 Jan 22
Wat een relaxte jongens! En snel als de brandweer.En natuurlijk perfect gemaakt weer
Stephan CornwallStephan Cornwall
13:59 05 Jan 22
Al weer een nieuwe Oma Bobs bus bestickerd.Zoals al vele jaren wederom naar volle tevredenheid!Bedankt RoadAdvertising.
HirankHirank
13:57 30 Dec 21
RoadAdvertising heeft onze bedrijfsauto van reclame voorzien. Wij zijn enorm tevreden en ontvangen veel positieve reacties. Heel erg bedankt en in de toekomst komen wij zeker weer bij jullie!
Bjorn BakkerBjorn Bakker
10:31 24 Sep 20
Top bedrijf met goede kwaliteit eerlijke prijzen en service
js_loader

Neem contact op met RoadAdvertising

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek worden auto’s met autobelettering per maand door gemiddeld 150.000 mensen gezien. Dat zijn 150.000 potentiële nieuwe klanten! Een kostenefficiënte en laagdrempelige manier om uw merk, bedrijfsnaam of boodschap naar buiten te brengen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over autobelettering.


  Garantie

  150

  Tevreden klanten

  250

  Projecten afgerond

  46

  Jaar ervaring

  De geschiedenis van RoadAdvertising in vogelvlucht.

  Het begon in 1976 met de oprichting van RoadAdvertising in Huizen door John Möllenkamp, zijnde pionier in de wereld van belettering. Dat was de tijd van lithografie, zeefdruk en veel handwerk. Daar is in de loop der jaren de nodige verandering in gekomen door de opkomst van het digitale tijdperk.

  Nu kunnen we met fullcolor printers en snijplotters de allermooiste creaties maken. In 2009 was er de samensmelting met het bedrijf Plakwerk uit Amsterdam, waarmee we toen al vele jaren een innige samenwerking hadden. Na een aantal jaar 2 vestigingen te hebben gehad werd besloten het bedrijf onder te brengen in een nieuw pand op het Businesspark27 in Blaricum aan de A27. Vanuit deze centraal gelegen plek kunnen we klanten in het hele land bedienen.

  Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf