Auto reclame

Met auto reclame bereikt u op een laagdrempelige manier een zeer grote doelgroep. Telkens als u met de auto over de weg rijdt of ergens geparkeerd staat, kunnen mensen uw reclameboodschap lezen. Op die manier bereikt u dagelijks duizenden potentiële klanten. 

 • Autoreclame voor auto’s, busjes en vrachtwagens 
 • Belettering en bestickering mogelijk 
 • Op maat gemaakte ontwerpen 

Offerte aanvragen

Grafische vormgeving van het hoogste niveau

Er zijn meerdere redenen waarom reclame op uw auto slim is. Het geeft allereerst een professionele uitstraling en u heeft met auto reclame een rijdend visitekaartje. Investeert u in auto reclame, dan geeft u een brede doelgroep bovendien vertrouwen in uw bedrijf. Een bedrijf dat gezien mag worden wekt immers vertrouwen op.

Investeert u in autoreclame dan is uw bedrijfsauto het visitekaartje van uw bedrijf. Of de auto nu geparkeerd staat of rondrijdt: met uw bedrijfsauto bereikt u telkens weer nieuwe mensen en potentiële klanten. Autoreclame maakt uw bedrijf herkenbaar in uw werkgebied en daarbuiten!

Autoreclame door RoadAdvertising

Met autoreclame maken wij het voor kleine, middelgrote en grote bedrijven mogelijk om reclame te maken op een effectieve manier. De auto’s zijn er al en daardoor hoeft u niet meer te investeren in ruimte voor de reclame. De perfecte oplossing voor bedrijven die hun naamsbekendheid snel willen uitbreiden op een kostenefficiënte manier.

Versterk uw merkidentiteit

Met autoreclame versterkt u de merkidentiteit op een eenvoudige en kostenefficiënte manier. 

Advies door RoadAdvertising

Onze professionals adviseren u graag over de beste manier van autoreclame maken met bestickering en/of belettering. 

Diverse opties

Autoreclame is mogelijk op verschillende manieren: met belettering, bestickering of een combinatie hiervan.

SI’BON erkend

Aangesloten bij SI’BON: de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

Wat andere zeggen over RoadAdvertising / Plakwerk B.V.

Athbi MohammedAthbi Mohammed
21:01 18 Jul 22
Snelle en professionele service
Gijs HoenGijs Hoen
14:22 25 Jan 22
Wat een relaxte jongens! En snel als de brandweer.En natuurlijk perfect gemaakt weer
Stephan CornwallStephan Cornwall
13:59 05 Jan 22
Al weer een nieuwe Oma Bobs bus bestickerd.Zoals al vele jaren wederom naar volle tevredenheid!Bedankt RoadAdvertising.
HirankHirank
13:57 30 Dec 21
RoadAdvertising heeft onze bedrijfsauto van reclame voorzien. Wij zijn enorm tevreden en ontvangen veel positieve reacties. Heel erg bedankt en in de toekomst komen wij zeker weer bij jullie!
Bjorn BakkerBjorn Bakker
10:31 24 Sep 20
Top bedrijf met goede kwaliteit eerlijke prijzen en service
js_loader

Neem contact op met RoadAdvertising

Bent u van plan om uw reclame-uitingen te versterken? Met autoreclame is het mogelijk om op een eenvoudige manier reclame te maken. De reclame wordt dagelijks duizenden keren gezien, waardoor de kans op het aantrekken van nieuwe klanten al snel groter wordt. Bent u benieuwd naar wat ons team voor u kan betekenen op gebied van autoreclame? Neem nu contact met ons op voor meer informatie!


  Garantie

  150

  Tevreden Klanten

  250

  Projecten Afgerond

  46

  Jaar Ervaring

  De geschiedenis van RoadAdvertising in vogelvlucht.

  Het begon in 1976 met de oprichting van RoadAdvertising in Huizen door John Möllenkamp, zijnde pionier in de wereld van belettering. Dat was de tijd van lithografie, zeefdruk en veel handwerk. Daar is in de loop der jaren de nodige verandering in gekomen door de opkomst van het digitale tijdperk.

  Nu kunnen we met fullcolor printers en snijplotters de allermooiste creaties maken. In 2009 was er de samensmelting met het bedrijf Plakwerk uit Amsterdam, waarmee we toen al vele jaren een innige samenwerking hadden. Na een aantal jaar 2 vestigingen te hebben gehad werd besloten het bedrijf onder te brengen in een nieuw pand op het Businesspark27 in Blaricum aan de A27. Vanuit deze centraal gelegen plek kunnen we klanten in het hele land bedienen.

  Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf