Interieurfolie voor een nieuwe look

Met interieurfolie is het mogelijk om het interieur van uw winkel, pand, woonhuis of kantoor aan te passen zonder te investeren in kostbare renovaties. In plaats van kastjes, balies, liftdeuren en andere interieurobjecten te vervangen, biedt interieurfolie een kostenefficiënte oplossing voor het veranderen van het interieur.  

 • De perfecte oplossing voor een snelle renovatie 
 • Geschikt voor allerlei interieurobjecten
 • Interieurfolie voor particuliere en zakelijke klanten
interieurfolie voor een nieuwe look

Unieke designs afgestemd op uw merk

Elk bedrijf heeft een huisstijl en bij RoadAdvertising is het mogelijk om de huisstijl in het interieur te verwerken met interieurfolie met een uniek ontwerp. Deze ontwerpen worden met geavanceerde printers geprint. Lukt het niet om de folie direct aan te brengen, dan bedenken onze vakmannen een creatieve manier om de interieurfolie toch te kunnen gebruiken. 

Met interieurfolie is het niet nodig om een nieuw bureau of een nieuwe kast te kopen. U tovert het interieur om tot nieuw door het interieur met interieurfolie te beplakken. Het aanbod in kleuren, ontwerpen en structuur is divers, waardoor de interieurfolie volledig aansluit bij uw huisstijl of interieur.

Voordelen van interieurfolie

Kiest u voor interieurfolie dan kunt u de uitstraling van het kantoor, uw winkel of woonhuis op een eenvoudige manier veranderen. Dure objecten hoeven niet vervangen te worden, maar zijn na het beplakken weer zo goed als nieuw. Overweegt u om het interieur van uw bedrijf of huis aan te pakken, maar bent u op zoek naar een kostenefficiënte manier om dit te doen? Dan is interieurfolie de beste keus voor u! 

Eenvoudig aan te brengen

Interieurfolie is eenvoudig aan te brengen en goedkoper dan een renovatie. 

Diverse opties beschikbaar

Interieurfolie is beschikbaar in verschillende ontwerpen en kleuren. 

Kwalitatieve interieurfolie

Bij RoadAdvertising gebruiken wij folies van 3M, LG en Bodaq. 

SI’BON erkend

Aangesloten bij SI’BON: de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

Neem contact op met RoadAdvertising

Bent u toe aan een nieuwe uitstraling in het interieur van uw winkel, kantoor of woonhuis? Met de interieurfolie van RoadAdvertising veranderen wij uw interieur in een handomdraai naar zo goed als nieuw. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en laat u adviseren door één van onze experts. 

  Garantie

  1890

  Happy Client

  958

  Project Done

  873

  Awards Won

  25

  Experience Year

  De geschiedenis van RoadAdvertising in vogelvlucht.

  Het begon in 1976 met de oprichting van RoadAdvertising in Huizen door John Möllenkamp, zijnde pionier in de wereld van belettering. Dat was de tijd van lithografie, zeefdruk en veel handwerk. Daar is in de loop der jaren de nodige verandering in gekomen door de opkomst van het digitale tijdperk.

  Nu kunnen we met fullcolor printers en snijplotters de allermooiste creaties maken. In 2009 was er de samensmelting met het bedrijf Plakwerk uit Amsterdam, waarmee we toen al vele jaren een innige samenwerking hadden. Na een aantal jaar 2 vestigingen te hebben gehad werd besloten het bedrijf onder te brengen in een nieuw pand op het Businesspark27 in Blaricum aan de A27. Vanuit deze centraal gelegen plek kunnen we klanten in het hele land bedienen.

  Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf