Interieurfolie voor een nieuwe look

Met interieurfolie is het mogelijk om het interieur van uw winkel, pand, woonhuis of kantoor aan te passen zonder te investeren in kostbare renovaties. In plaats van kastjes, balies, liftdeuren en andere interieurobjecten te vervangen, biedt interieurfolie een kostenefficiënte oplossing voor het veranderen van het interieur.  

 • De perfecte oplossing voor een snelle renovatie 
 • Geschikt voor allerlei interieurobjecten
 • Interieurfolie voor particuliere en zakelijke klanten

Offerte aanvragen

Unieke designs afgestemd op uw merk

Elk bedrijf heeft een huisstijl en bij RoadAdvertising is het mogelijk om deze huisstijl in het interieur te verwerken met interieurfolie met een uniek ontwerp. De ontwerpen worden met geavanceerde printers geprint. Dit maakt het mogelijk om lastige vormen en hoeken ook te voorzien van interieurfolie.

Met interieurfolie is het niet nodig om een nieuw bureau of een nieuwe kast te kopen. Met interieurfolie voelt het interieur namelijk binnen een handomdraai aan als nieuw. Het aanbod in kleuren, ontwerpen en structuren is divers, waardoor de interieurfolie volledig aansluit bij uw huisstijl en interieurstijl.

Voordelen van interieurfolie

Kiest u voor interieurfolie dan kunt u de uitstraling van het kantoor, uw winkel of woonhuis op een eenvoudige manier veranderen. Dure objecten hoeven niet vervangen te worden, maar zijn na het beplakken weer zo goed als nieuw. Overweegt u om het interieur van uw bedrijf of huis aan te pakken en bent u op zoek naar een kostenefficiënte manier om dit te doen? Dan is interieurfolie de beste keus voor u!

Eenvoudig aan te brengen

Interieurfolie is eenvoudig aan te brengen en goedkoper dan een renovatie. 

Diverse opties beschikbaar

Interieurfolie is beschikbaar in verschillende ontwerpen en kleuren. 

Kwalitatieve interieurfolie

Bij RoadAdvertising gebruiken wij folies van 3M, LG en Bodaq. 

SI’BON erkend

Aangesloten bij SI’BON: de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

Wat andere zeggen over RoadAdvertising / Plakwerk B.V.

Athbi MohammedAthbi Mohammed
21:01 18 Jul 22
Snelle en professionele service
Gijs HoenGijs Hoen
14:22 25 Jan 22
Wat een relaxte jongens! En snel als de brandweer.En natuurlijk perfect gemaakt weer
Stephan CornwallStephan Cornwall
13:59 05 Jan 22
Al weer een nieuwe Oma Bobs bus bestickerd.Zoals al vele jaren wederom naar volle tevredenheid!Bedankt RoadAdvertising.
HirankHirank
13:57 30 Dec 21
RoadAdvertising heeft onze bedrijfsauto van reclame voorzien. Wij zijn enorm tevreden en ontvangen veel positieve reacties. Heel erg bedankt en in de toekomst komen wij zeker weer bij jullie!
Bjorn BakkerBjorn Bakker
10:31 24 Sep 20
Top bedrijf met goede kwaliteit eerlijke prijzen en service
js_loader

Neem contact op met RoadAdvertising

Bent u toe aan een nieuwe uitstraling in het interieur van uw winkel, kantoor of woonhuis? Met de interieurfolie van RoadAdvertising veranderen wij uw interieur in een handomdraai naar zo goed als nieuw. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en laat u adviseren door één van onze experts. 


  Garantie

  150

  Tevreden klanten

  250

  Projecten afgerond

  46

  Jaar ervaring

  De geschiedenis van RoadAdvertising in vogelvlucht.

  Het begon in 1976 met de oprichting van RoadAdvertising in Huizen door John Möllenkamp, zijnde pionier in de wereld van belettering. Dat was de tijd van lithografie, zeefdruk en veel handwerk. Daar is in de loop der jaren de nodige verandering in gekomen door de opkomst van het digitale tijdperk.

  Nu kunnen we met fullcolor printers en snijplotters de allermooiste creaties maken. In 2009 was er de samensmelting met het bedrijf Plakwerk uit Amsterdam, waarmee we toen al vele jaren een innige samenwerking hadden. Na een aantal jaar 2 vestigingen te hebben gehad werd besloten het bedrijf onder te brengen in een nieuw pand op het Businesspark27 in Blaricum aan de A27. Vanuit deze centraal gelegen plek kunnen we klanten in het hele land bedienen.

  Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf