Glasfolie kantoor

Het vervangen van glas om het uiterlijk van uw bedrijfspand te veranderen is een kostbare klus. Daarom biedt RoadAdvertising glasfolie aan. Met glasfolie is het vervangen van glas niet nodig, maar krijgt het een upgrade door folie aan het glas toe te voegen. 

 • Draagt bij aan inbraakpreventie 
 • Voorkomt doorvallen en houdt glasscherven bijeen
 • UV-werend waardoor u verkleuring voorkomt 

Offerte aanvragen

Verschillende soorten glasfolie

Bij RoadAdvertising kunt u terecht voor verschillende soorten glasfolie. Zonwerende folie is geschikt als de temperaturen in een ruimte te snel oplopen of als de zon voor teveel licht in de ruimte zorgt. Dit zorgt ervoor dat de kosten van het koelen van een ruimte omlaag kunnen. Kiest u voor een neutrale folie dan heeft dit alsnog een warmtewering van zo’n 45%. 

Veiligheidsfolie draagt bij aan inbraakpreventie en zorgt voor minder schade op het moment dat het glas kapot gaat. Tot slot kunt u kiezen voor decoratieve glasfolie, waarmee het interieur en exterieur van het gebouw of het huis een nieuwe uitstraling krijgt. Voor bedrijven is het mogelijk om het logo in de folie te verwerken, waardoor uw bedrijf door de glasfolie herkenbaar wordt. 

Voordelen van glasfolie

Glasfolie heeft verschillende voordelen. Het zorgt er allereerst voor dat de uitstraling van het glas veranderd, zonder het glas te hoeven vervangen. Heeft u behoefte aan meer privacy of is inbraakpreventie een belangrijk onderwerp voor u? Dan biedt glasfolie ook uitkomst. De experts van RoadAdvertising adviseren u graag over welke glasfolie het beste aansluit bij uw verwachtingen. 

Duurzaamheid

U kunt kiezen voor gerecyclede folie of PVC-vrije folie als duurzame optie. 

Personaliseerbaar

Het is mogelijk om een logo of tekst aan glasfolie toe te voegen.

Variatie

U kunt kiezen uit 3 verschillende soorten glasfolie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

SI’BON erkend

Aangesloten bij SI’BON: de brancheorganisatie voor gekwalificeerde en onderscheidende sign bedrijven.

Wat andere zeggen over RoadAdvertising / Plakwerk B.V.

Athbi MohammedAthbi Mohammed
21:01 18 Jul 22
Snelle en professionele service
Gijs HoenGijs Hoen
14:22 25 Jan 22
Wat een relaxte jongens! En snel als de brandweer.En natuurlijk perfect gemaakt weer
Stephan CornwallStephan Cornwall
13:59 05 Jan 22
Al weer een nieuwe Oma Bobs bus bestickerd.Zoals al vele jaren wederom naar volle tevredenheid!Bedankt RoadAdvertising.
HirankHirank
13:57 30 Dec 21
RoadAdvertising heeft onze bedrijfsauto van reclame voorzien. Wij zijn enorm tevreden en ontvangen veel positieve reacties. Heel erg bedankt en in de toekomst komen wij zeker weer bij jullie!
Bjorn BakkerBjorn Bakker
10:31 24 Sep 20
Top bedrijf met goede kwaliteit eerlijke prijzen en service
js_loader

Neem contact op met RoadAdvertising

Om de ramen van uw bedrijfspand, kantoor of woonhuis te beschermen of af te schermen, is glasfolie een goede en goedkope oplossing. Afhankelijk van uw wensen adviseert RoadAdvertising u graag over de verschillende mogelijkheden. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over het laten installeren van glasfolie. 


  Garantie

  150

  Tevreden klanten

  250

  Projecten afgerond

  46

  Jaar ervaring

  De geschiedenis van RoadAdvertising in vogelvlucht.

  Het begon in 1976 met de oprichting van RoadAdvertising in Huizen door John Möllenkamp, zijnde pionier in de wereld van belettering. Dat was de tijd van lithografie, zeefdruk en veel handwerk. Daar is in de loop der jaren de nodige verandering in gekomen door de opkomst van het digitale tijdperk.

  Nu kunnen we met fullcolor printers en snijplotters de allermooiste creaties maken. In 2009 was er de samensmelting met het bedrijf Plakwerk uit Amsterdam, waarmee we toen al vele jaren een innige samenwerking hadden. Na een aantal jaar 2 vestigingen te hebben gehad werd besloten het bedrijf onder te brengen in een nieuw pand op het Businesspark27 in Blaricum aan de A27. Vanuit deze centraal gelegen plek kunnen we klanten in het hele land bedienen.

  Laten we samen wat moois maken voor uw bedrijf